NIEUWSBRIEF "IN DE WACHT" - 2

IN DE WACHT - 2
Nieuws over www.leger1939-1940.info
1 juni 2002


Voor de tweede keer een kort bericht van een update. Er is een nieuw onderdeel aan de website toegevoegd: ARTIKELEN. Hierin staan op dit moment een aantal kleine artikelen die eerder gepubliceerd zijn in de Opmars, het verenigingsblad van de Vereniging Historische Militaria (VHM).
Wil je ook een bijdrage leveren, graag!

UNIFORM EN UITRUSTING
De zwart-wit tekeningen van de korporaal infanterie zijn vervangen door kleurenfoto's van een infanterist. Bovendien is zijn voor-en achterzijde nu makkelijker verwisselbaar. Alle reeds aanwezige foto's behorend bij de korporaal infanterie zijn licht verbeterd, maar uiteindelijk zullen deze door echt betere foto's vervangen worden. En.... bovendien is een 1e luitenant infanterie met voor- en achterzijde toegevoegd, in kleur en interactief net als de infanterist.
Veel  links in dit onderdeel zijn aangepast, zodat vrijwel alles in het rechterinfoframe verschijnt. Mocht een bepaalde link niet werken, stuur dan a.u.b. een berichtje
.

FOTO'S
Bij de fotoseries zijn enkele detailplaatjes toegevoegd. Het ligt in de bedoeling dit uit te breiden, voorzover details daartoe aanleiding geven.